Adını Kayserispor'a altın harflerle yazdırdı

Kayserispor'da iki başarılı sezon geçiren Mario Gavranovic, futbolu bırakma kararından vazgeçerek FC Mendrisio ile anlaştı. İsviçreli, kısa zamanda taraftarın vazgeçilmezi olmuştu. Detaylar Kayseri Olay Haber'de…

Adını Kayserispor'a altın harflerle yazdırdı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’a, 2021-22 futbol sezonunda transfer olan ve iki başarılı yıl geçiren Mario Gavranovic, kariyerini sonlandırdığı açıklamıştı. Ancak İsviçreli yıldız, bu kararından vazgeçerek, yeniden sahalara döndü. Mario,  FC Mendrisio takımıyla anlaştı.

Adını Kayserispor'a altın harflerle yazdırdı

Kayserispor'da az zamanda çok işi yaptı

35 yaşındaki deneyimli futbolcu, Kayserispor’da geçirdiği iki sezonda önemli başarılara imza atmıştı. Kayserispor’a geldiği ilk yıl 10 gol ve 3 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Gavranovic, sonraki sezonda ise 22 maçta 5 gol kaydetti. Dinamo Zagreb’den transfer edilen İsviçreli yıldız, SuperSport HNL Ligi’nde 27 maçta 17 gol ve 7 asistlik performansının ardından Kayserispor’a gelmişti. Kariyeri başarılarla dolu olan Gavranovic, Kayserispor’da forma giydiği dönemde çok fazla pas alamamasına rağmen, kendi pozisyonlarını kendi üretmesiyle nam salmıştı. Teknik direktör Hikmet Karaman ile bir türlü anlaşamamasına karşın, şans bulduğu maçlarda gollerini atan Mario Gavranovic, Kayserispor'daki başarılı kariyeri ile adını tarihine altın harflerle yazdırmasını bildi.

Adını Kayserispor'a altın harflerle yazdırdı

Kayserispor sonrası toparlanamadı

Kayserispor'a gelmeden önce adı Fenerbahçe ile de anılan İsviçreli, Kayseri'den ayrıldıktan sonra 1. Liga gr. 3’te 3 maça çıkan ve 135 dakika forma giyen Gavranovic, bu performansıyla futbol kariyerine devam etmeme kararı almıştı. Yaşadığı sakatlığın ardından İsviçreli oyuncunun yeniden sahalara dönmesi, büyük sevince neden oldu.