Adanalılar müjde- Yahyalı Şelaleleri yeniden açılıyor!

Yahyalı Takım Şelaleleri'ndeki çevre ve yol çalışmalarında sona gelindi. Kapuzbaşı Şelalesi yeniden düzenlendi ve doğaseverler davet edildi. Detaylar Kayseri Olay Haberi'nde...

Adanalılar müjde- Yahyalı Şelaleleri yeniden açılıyor!

Kurban Bayramı'nda kapatılan Yahyalı Takım Şelaleleri'nden güzel haber geldi. Yapılan yol ve çevre düzenlemelerinde sona gelindi. Yaklaşık 38 gündür yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalar, Yahyalı ilçesinin doğal güzelliklerini yeniden gün yüzüne çıkaracak.

Kaymakam Mehmet Kaya yakından ilgilendi

Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, projeyi yakından takip ederek yerinde incelemelerde bulunuyor. Başkan Esat Öztürk, Kapuzbaşı Şelalesi'ndeki çevre düzenlemesinin tamamlandığını duyurarak doğaseverleri bölgeye davet etti.

Adanalılar müjde- Yahyalı Şelaleleri yeniden açılıyor!

Kapuzbaşı Şelalesi yeniden ziyarete açıldı

Kapuzbaşı Şelaleleri'nde yapılan çevre düzenlemeleriyle yerli ve yabancı turistler daha konforlu bir ziyaret gerçekleştirecek. Başkan Öztürk, “Doğaseverleri ve doğa yürüyüşçülerini bölgemize bekliyoruz. Şelalelerimiz, yenilenen haliyle ziyaretçilerini bekliyor” dedi. Ziyaretlerin özellikle Adana'dan yoğun bir şekilde gerçekleşmesi bekleniyor. Kurban Bayramı'nda özellikle Adana'dan sıcak havadan bunalan ve serinlemek isteyen binlerce insan ilçeye akın etmişti. Ancak, çalışmalardan dolayı geri dönmek zorunda kalınmıştı.