Açık Parfümde En İyi Koku Nasıl Seçilir?

Koku dünyasında birbirinden farklı koku türleri bulunur. Hafif, orta veya sert diye nitelendirilen birbirinden farklı dünyamızın kokularından harman şekilde elde edilen pek çok parfümler, yoğunluğa göre değişkenlik göstermektedir.

Açık Parfümde En İyi Koku Nasıl Seçilir?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Koku, bu dünyanın en önemli hatırada bırakacağınız, 5 duyu organlarından biri arasında en önemlisidir. Favori parfümlerinizi seçme konusunda özel bir rehberden yararlanın, seçimlerinizi bir iz bırakırcasına seçerek siz de arkanızdan kokunuza hayran kalacak şekilde harika bir koku seçebilirsiniz.

Koku dünyasında birbirinden farklı koku türleri bulunur. Hafif, orta veya sert diye nitelendirilen birbirinden farklı dünyamızın kokularından harman şekilde elde edilen pek çok parfümler, yoğunluğa göre değişkenlik göstermektedir. Ancak bir parfüm seçimi yaparken en iyisi parfüm her tende ve iklimde farklı kokacağı için bir başkası üzerinde olan kokuyu değil, araştırmalarınız doğrultusunda en iyi açık parfüm markası güvencesiyle bir seçim yapmayı deneyiniz.

Tavsiyeler elbette önemli olsa da bu noktada hoşlandığınız ve size yakışanı seçtiğiniz bir koku ile beraber teninizde denemesini yaparak kokularınızı seçebilirsiniz. Parfümlerinizi analiz ederken de ilk 15 dakika sonrasında koku belli olmaz, 1 saat sonrasında koku gerçekliğini göstereceği için buna göre uygun bir seçim yapmayı deneyiniz. Aynı zamanda satın almak istediğiniz parfümler hakkında araştırmalarınızla ve marka güvenilirliğiyle beraber tende bütünleşecek bir parfüm için deneme yaparak alım yapınız. Koku itici değil çekici olması gerektiği için birkaç deneme yapıp birkaç saat bekleyerek seçimlerinizi yapmakta fayda var olacağını unutmayınız.

Teninizde denemesini yapacağınız imza bir koku ile beraber açık parfüm markası olarak da güveneceğiniz markalardan Royal Platinum ile çok iyi bir seçim yapabilirsiniz. Güvenilir ve uzun süredir Türkiye’de birçok şubesiyle parfüm severlere harikulade kokular sunan bu marka ile beraber hem uygun fiyata hem de güvenilir parfüm seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Parfüm seçimlerinizde de kendinizi ne kadar çok tanırsanız, seçimlerinizi de çok iyi şekilde tamamlamış olabilirsiniz. Gündüz mü yoksa gece insanı mısınız? Bunu bilerek hareket ederseniz, çok iyi şekilde parfüm ile karakterinize uyumlu bir seçim yapmış olursunuz. İpuçlarından yola çıkarak kendinize uygun bir parfüm seçimi, harikulade bir şekilde sizlere yardımcı olacaktır.

Doğru zamanda doğru bir parfüm kokusu seçimi için, yoğun şekilde çeşitli parfümleri koklamak yerine birkaç koku sonrasında biraz burnunuzu dinlendirerek tekrar denemede bulunmanızda her zaman fayda vardır. Bu sayede en iyi kokuyu, karakterinize ve kendinize uygun şekilde seçmiş olursunuz.