Acı haberi üniversite duyurdu

Eğitim ve sağlık alanında yaptığı hayır işleri ile adından söz ettiren Nurullah Baldöktü'den acı haber geldi. Acı haberi Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) resmi sosyal medya hesabından verdi.

Acı haberi üniversite duyurdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de ve diğer illerde birçok hayır işine imza atan ve iş dünyasında saygın bir yere olan iş insanı Nurullah Baldöktü, yaşamını yitirdi. Çok sayıda hayır işine öncülük eden Baldöktü’nin ardından geriye bıraktığı eserler kaldı. Eğitim ve sağlığa yaptığı katkılarla adından sıkça söz ettiren Baldöktü’nün acı haberi sevenlerini yasa boğdu. 

Kayserili hayırsever Baldöktü’nün acı haberini Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ), duyurdu. Üniversiteden yapılan açıklamada, “Acı kaybımız. Üniversitemiz Hayırseveri Nurullah Baldöktü vefat etmiştir. Cenazesi 26 Eylül 2024 Perşembe günü İstanbul Üsküdar Karacaahmet Şakirin Camii'nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.” denildi

Baldöktü, yarın İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanacak. 

Acı haberi üniversite duyurdu

Kayseri Olay ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz