Acı haberi paylaştı! Belediye çalışanı hayatını kaybetti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan Harun Börklü hayatını kaybetti. Acı haberi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz paylaştı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Acı haberi paylaştı! Belediye çalışanı hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz acı haberi paylaştı. Yavuz, “İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ personellerimizden mesai arkadaşım kardeşim Harun Börklü'nün vafatını üzüntü ile ögrendim. Mekanın cennet olsun kardeşim” paylaşımı yaptı. 

Acı haberi paylaştı! Belediye çalışanı hayatını kaybetti

Kayseri Büyükşehir Spor A.Ş.’de vefat haberinin ardından şu paylaşımı yaptı: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. personellerimizden Harun Börklü’nün vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz. Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı da acı haberin ardından "Kayseri Spor Etkinlikeri A.Ş.'de çalışan üyemiz Harun Börklü'nün vefat haberini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhum üyemize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Hizmet-İş Ailemize başsağlığı dileriz" paylaşımı yaptı.