Acı haberi duyurdu: Fahri Mor hayatını kaybetti!

Kayserili iş insanı Fahri Mor, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Acı haberi Belediye Başkanı verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Acı haberi duyurdu: Fahri Mor hayatını kaybetti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hayırsever iş insanı Fahri Mor, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Acı haberi Kayseri'nin Develi İlçe Başkanı Mehmet Cabbar verdi. Cabbar, "Hayırsever Fahri Mor amcamızı kaybettik" dedi. 

İlçede eğitim kalitesinin artması için büyük destek veren İş insanı Mor'un vefatından dolayı büyük üzüntü yaşadığını kaydeden Cabbar, şu ifadeleri kullandı: Develimizin İstanbul’da yaşayan eğitim gönüllülerinden, kıymetli hayırsever iş insanı, büyüğüm Fahri Mor Amca’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendi adına yaptırdığı Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başta olmak üzere ilçemizde eğitimin kalitesinin artması için her daim destek olmuş, Fahri Amcamızı ahiret yurdunda yaptığı hayır hasenatlarının karşılaması duasıyla; kendisine Allah’tan rahmet, Mor ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Develimizin başı sağolsun. 

Acı haberi duyurdu: Fahri Mor hayatını kaybetti!

Mor, bugün ikindi namazindan sonra İstanbul Florya Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığında toprağa verilecek.