Acele edin! Yarın son gün

Kayseri'nin 19. kez ev sahipliği yaptığı ve 22 Şubat'ta kapılarını açan Tarım Fuarı yarın kapılarını kapatacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Acele edin! Yarın son gün
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bu yıl 19.’su düzenlenen Kayseri Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Tarım Fuarı, 22 Şubat Perşembe günü düzenlenen programla Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Kayseri ve çevre illerden çok sayıda ziyaretçi alan fuarda 500 firma ile 900 marka yer alıyor.

Acele edin! Yarın son gün

Fuar, tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerin tarım ve hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatları yakından takip etmelerini sağlıyor.

Acele edin! Yarın son gün

Sabah saat 10.00’da açılan fuar akşam saat 20.00’ye kadar ziyaretçi kabul ediyor. Ayrıca fuara gitmek isteyen vatandaşlar için Organize Sanayi Bölgesi tramvay durağından 15 dakikada bir servis de kaldırılıyor.  

Acele edin! Yarın son gün

Fuarı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için ise son gün yarın. 22 Şubat tarihinde açılan fuar 25 Şubat Pazar günü (yarın) kapılarını kapatacak.