A Spor'dan şok Kayserispor iddiası: Tehditle para almaya çalışanlar var

A Spor'da yayınlanan bir spor programında Kayserispor ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

A Spor'dan şok Kayserispor iddiası: Tehditle para almaya çalışanlar var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor ile ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. A Spor ekranlarında yayınlanan ‘Spor Ajansı’ programında Kayserispor ile ilgili söylenenler şoke etkisi yarattı. ‘Spor Ajansı’ programı yorumcusu Taner Karaman, Kayserispor’dan tehditle para alınmaya çalışıldığını iddia etti. 

Spor Yorumcusu Taner Karaman, Kayseri’de geçtiğimiz günlerde Kayserispor yöneticisinin de yazdığını söylediği iddialarını şöyle gündeme taşıdı; Kayseri’de geçen gün Kayserispor yöneticisi de yazdı kendini basın mensubu gibi gösteren hatta yazan çizen birileri kulüp yöneticilerinden tehditle para almaya falan çalışanlar varmış. SMS ile mesaj ile sabit bunlar.”

Karaman, Spor Yazarları Derneği’ne de seslendi. Karaman, “ Buradan Spor Yazarları Derneği’ne ben sesleneyim; Kim bunlar kendini gazeteci gibi gösterip de kulüp yöneticilerinden tehditle ‘aman yazarım bak’ diyip para almaya çalışanlar?” dedi.