A Milliler Kayseri'ye lider geliyor!

Deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup ederek UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta liderliğini sürdüren Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 16 Kasım 2024'de Kayseri'de oynanacak Galler maçına da lider olarak çıkacak. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

A Milliler Kayseri'ye lider geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. hafta mücadelesinde deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup ederek, puanını 10’a yükseltti. İzlanda'yı tarihinde deplasmanda ilk kez yenen ay-yıldızlı takımı galibiyete taşıyan golleri İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler kaydederken 4 karşılaşma sonucunda Ay Yıldızlılar bir beraberlik ve 3 galibiyet alarak zirveye yerleşti. 

A Milliler Kayseri'ye lider geliyor!
A Milli Futbol Takımının bundan sonraki karşılaşması 16 Kasım 2024 saat 20.00’de Kayseri’de 8 puanla ikinci sırada yer alan Galler’i konuk edecek. Daha önce Kayseri’de 3 kez maç yapan milliler bu üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Ay Yıldızlılar Kayseri’de oynayacağı 4. karşılaşmayı da kazanarak, liderliğini sürdürmek  Uluslar A Ligi’ne yükselmek istiyor.