691. mağazası Kayseri'de açıldı! Ünlü isim açılışta konser verdi

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan ve mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal, 691. mağazasını Kayseri'de Güliz Ayla konseri ile açtı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde.

691. mağazası Kayseri'de açıldı! Ünlü isim açılışta konser verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin mobilya sektöründeki lider markası İstikbal, Kayseri’de 691. mağazasını görkemli bir törenle hizmete açtı. 3 katlı ve 2.000 m² büyüklüğündeki bu yeni mağaza, modern mağazacılık anlayışı ve üstün hizmet kalitesi ile bölgenin en prestijli alışveriş noktalarından biri olmaya aday. Yeni mağaza, İstikbal’in Premium konsepti ile dekore edilerek müşterilere en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyor.
Açılış törenine Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ve İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük katıldı. Ayrıca, etkinlikte pop müziğin sevilen ismi Güliz Ayla sahne aldı ve davetlilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Ayla’nın seslendirdiği en popüler şarkılarla açılış coşkusu zirveye çıktı.

691. mağazası açıldı! Kayserililer o isimle coştu!

Açılışta konuşan İstikbal Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük, “67 yıldır evini yenilemek isteyenlerin ilk tercihi olan markamız, bugün dünyanın ilk üç mobilya kuruluşu arasında yer alma vizyonuyla çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında en güncel konseptte hazırlanan ürünlerimizi %100 memnuniyet hedefiyle müşterilerimize sunuyoruz. Mağazamızın bölgemize ve Kayserimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

691. mağazası açıldı! Kayserililer o isimle coştu!

Evlerini güzelleştirmek isteyenlere yurtiçi ve yurtdışındaki mağazalarıyla yenilikçi ve konforlu mobilyalar sunmaya devam eden İstikbal, Premium mağazalarıyla da müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.


691. mağazası açıldı! Kayserililer o isimle coştu!