6 ilde 10 arama kararı vardı: Kayseri'de yakalandı!

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri hakkında 6 ilde toplam 10 adet arama kararı bulunan M.Y. isimli şahsı yakaladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
6 ilde 10 arama kararı vardı: Kayseri'de yakalandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yunuslar tarafından yapılan uygulama neticesinde hakkında dolandırıcılık suçlarından 10 adet arama kararı bulunan M.Y. isimli şahıs yakalandı. 

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği (yunuslar) ekipleri tarafından yapılan uygulamada, hakkında 6 ilde toplam 10 adet arama kararı bulunan M.Y. isimli şahıs yakalandı.

M.Y.'nin; dolandırıcılık, Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Kişinin Kendini Kamu Görevlisi veya Banka, Sigorta, Kredi Kurumu Çalışanı Olarak Tanıtması / Bu Kurum ve Kuruluşlarla İlişkili Olduğunu Söylemesi ile Bilişim Sistemleri, Banka, Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçlarından arama kararı olduğu öğrenildi.

6 ilde toplam 10 adet arama kararı olan 41 yaşındaki M.Y (Kocasinan) isimli şahıs hakkında  gerekli adli işlemler başlatıldı.