45 DEAŞ şüphelisi yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kayseri'de… Bakan Yerlikaya, Kayseri'de olduğu saatlerde aralarında Kayseri'nin de bulunduğu 16 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-48' operasyonlarında 45 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

45 DEAŞ şüphelisi yakalandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sabah saatlerinde Kayseri’ye geldi. Bakan Yerlikaya, Kayseri’de bulunduğu saatlerde X Sosyal medya hesabından aralarında Kayseri’nin de bulunduğu 16 ilde DEAŞ Terör Örgütü’ne yönelik gerçekleştirilen ‘Bozdoğan-48’ Operasyonları hakkında da bilgi verdi.

45 DEAŞ şüphelisi yakalandı!

16 İlde 45 şüphelinin yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
‘Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek. 

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Ankara, Antalya, Aydın, Düzce, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Sakarya ve Şanlıurfa olmak üzere 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendi.
Operasyonlar sonucu:
Çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyale el konuldu. 

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle’