4 öğretim görevlisi alacak!

Kayseri Üniversitesi'nde, Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu ve Rektörlük birimlerine öğretim görevlisi alımı yapacak. Detaylar Kayseri Olay'da...

4 öğretim görevlisi alacak!

Kayseri Üniversitesi öğretim elemanı almak için bir ilan yayınladı. Kayseri Üniversitesi'nde, Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu ve Rektörlük birimlerine öğretim görevlisi alımı yapacak. 

Üniversite birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 09/11/2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de   yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri çerçevesinde öğretim elemanları alınacak. 

Alınacak olan öğretim elemanları için ön değerlendirme 13.08.2024 tarihinde yapılacak, 16.08.2024 tarihinde ise sınava tabi tutulacaklar. Sonuçları ise 20.08.2024 tarihinde açıklanacak.

Başvuru yeri ve istenilen belgeler

  1. Başvuru Dilekçesi (Başvuru Dilekçesi Üniversitemiz web sayfasına duyuru metni ile birlikte eklenecektir. )
  2. Özgeçmiş ve varsa yayın listesi
  3. Lisans Diploması/Mezuniyet Belgesi Fotokopisi
  4. İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak, YL, Doktora Öğrenim Durum Belgesi/ Mezuniyet Belgesi
  5. Lisans Transkript Belgesi Fotokopisi
  6. ALES Belgesi
  7. Yabancı Dil Belgesi
  8. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  9. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son Altı Ay İçinde Çekilmiş)
  10. Tecrübe Belgesi (İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak İlanda İstenen Birimler İçin) 11- Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) 12- Hizmet Belgesi (Daha Önce Kamuda Hizmeti Olanlar İçin)

Öğretim elemanı arıyorlar

Kayseri Üniversitesi'nin ilanı için TIKLAYINIZ