4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın nedeni ile ilgili dikkat çeken ayrıntı!

Kayseri'nin Felahiye ilçesini yasa boğan haber sabah saatlerinde gelmiş, yaşanan bir trafik kazasından 4 kişi yaşamını yitirmişti. Kaza ile ilgili dikkat çeken ayrıntılar geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın nedeni ile ilgili dikkat çeken ayrıntı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Felahiye ilçesinden acı haber gelmiş ve aynı aileden Ramazan Balkaya, oğlu Hasan Balkaya, gelini Fatma Balkaya ve torunu Arven Lina Balkaya geçirdikleri trafik kazası sonrası yaşamını yitirdiği öğrenilmişti. 

Acı haberi Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser vermiş ve “İlçemiz halkından Ramazan Balkaya, oğlu Hakan, gelini Fatma ve torunu Arven Lina geçirmiş oldukları kaza nediyle vefat etmişlerdir. Çok acı, çok üzücü Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Geride kalanlara dayanma gücü versin inşallah. Felahiye’mizin başı sağ olsun. Cenazeleri ikindi namazına müteakip defnolacaktır.” ifadelerini kullanmıştı. 

Kazanın nerede olduğu ortaya çıktı

Diğer yandan Başkan Güleser, kazanın dün öğle saatlerinde Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar köyü mevkisinde olduğunu söyledi. Hakan Balkaya idaresindeki otomobil ile M.K. yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu Balkaya ailesinin içinde bulunduğu otomobil takla attı. M.K yönetimindeki otomobilin hatalı sollama yapması nedeniyle kaza yaşandığını söylen Güleser, Balkaya ailesinden 4 kişinin hayatını kaybettiğini aynı araçta bulunan iki kişinin ise yaralandığını aktardı. Yaralıların tedavisi devam ederken Güleser, “Hakan ve aynı araçta bulunan eşi Fatma Balkaya olay yerinde hayatını kaybetmiş. Yaralılardan 61 yaşındaki Ramazan Balkaya ile 1 yaşındaki torunu Arven Lina Balkaya hastanede yaşamını yitirmiş. Acımız çok büyük. Balkaya ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.