4 adet şoförlü araç kiralayacaklar

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü açık ihale usulü ile 4 adet şoförlü araç kiralayacaktır. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

4 adet şoförlü araç kiralayacaklar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘12 Ay Süreyle 4 Adet Şoförlü Araç Kiralama Hizmet Alım İşi" hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.
02.01.2024 - 31.12.2024 tarihleri arası 12 ay süre ile 4 adet şoförlü hizmet alımı işi için son teklif verme 17.10.2023 saat 11:00’dır.
Kamu ve özel sektörde yapılmış sürücülü veya sürücüsüz araç kiralama işi (Personel taşımacılığı ve İş Makinaları hariç) benzer iş olarak kabul edilecektir. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün ilan.gov.tr adresindeki ilanı için TIKLAYINIZ4 adet şoförlü araç kiralayacaklar