38 gündür tedavi görüyor! Kayseri'de saldırıya uğrayan o isme dikkat çeken ziyaret

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 21 Haziran akşamı eşi ve kızının önünde önce darp edilen ardından silahla vurulan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pınarbaşı Meclis Üyesi adayı Şerafettin Bahadır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

38 gündür tedavi görüyor! Kayseri'de saldırıya uğrayan o isme dikkat çeken ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçim sürecinde yaşanan tartışmalar sonrasında silahlı saldırıya uğrayan ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gören CHP’li Şerafettin Bahadır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi.

Bahadır’ı kimler hastanede ziyaret etti?

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP’nin 24. Dönem Kocaeli Milletvekili  Prof. Dr. Hurşit Güneş, MYK Üyesi Mehmet Tüm ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan, Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Şerafettin Bahadır'ı ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

38 gündür tedavi görüyor! Kayseri'de saldırıya uğrayan o isme dikkat çeken ziyaret

Sağlık durumu: Her geçen gün biraz daha!

CHP’den Kayseri İl Başkanlığından ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘Hastanede tedavisi devam eden ve her geçen gün biraz daha sağlığına kavuşan Belediye Meclis Üyesi Adayımız Sayın Şerafettin Bahadır'ı ziyaret ettik, kendisinin bütün yoldaşlarına selamı var’ denildi. 

Ne olmuştu?

Kayseri'de ertelenen Pınarbaşı Belediye seçimleri sonrasında Belediye Başkanlığı MHP'den CHP'ye geçmişti. Süreç içerisinde yaşanan tartışmaların ardından CHP üyesi Şerafettin Bahadır, eski başkan Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder (62) ve yeğeni Mehmet Uzunluoğlu tarafından sopalı, silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren isimler, çıkarıldıkları Mahkemece tutuklandı.  Bahadır'ın tedavisi ise 21 Haziran'dan bugüne tam 38 gündür Kayseri Şehir Hastanesi'nde devam ediyor.