36 oy farkla seçilen Başkandan açıklama

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde seçimi az bir farkla kazanan Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Halit Taşyapan'dan dikkat çeken açıklamalar. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

36 oy farkla seçilen Başkandan açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesi 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde kıyasıya rekabete sahne oldu. Seçimde Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda mevcut Başkan Halit Taşyapan ile İYİ Parti adayı Salih Karagöz yarıştı. Seçimi az bir farkla mevcut Başkan Taşyapan kazandı. Taşyapan oyların yüzde 41,90'ını alırken rakibi Karagöz ise yüzde 41,78 oranında oy aldı. 

36 oy farkla seçilen Başkandan açıklama

‘Biz hiç kırılmadan, dökülmeden memleket sevdasıyla çalışacağız’

Yeniden Başkan seçilen Halit Taşyapan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan taşyapan, destek veren vermeyen herkese teşekkür ederken, “35 35 mahallemizi, 16 bin insanımızı ayırmadan daha gayretli, gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Rabbim bizlere güç, hizmet etme aşkı ve dermanı versin. Sizlere layık olmayı nasip eylesin. Biz hiç kırılmadan, dökülmeden memleket sevdasıyla çalışacağız. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.” dedi.