31.'si Develi'de açılıyor!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in öncüğünde Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında hayata geçen spor okullarının 31.'si bugün Develi'de açılıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

31.'si Develi'de açılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in hiçbir gencin sahipsiz bırakılmaması, gençlerin sanatla, sporla uğraşarak zararlı alışkanlıklardan uzak durması amacıyla öncülük ettiği Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi gün be gün büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin katkılarıyla Melikgazi ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde 30.’su açılan ERVA Spor Okulları’nın 31.’si Develi’de açılıyor.

31.'si Develi'de açılıyor!

Bugün saat 17.00’de açılışı gerçekleştirilecek olan 31. ERVA Spor Okulu’nun yapımını Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in himayesinde Develi İlçe Müftülüğü üstlendi. Aşık Seyrani Mahallesi Elbiz Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Develi Müftülüğü ERVA Spor Kulübü’nün hayata geçmesinde bölgede faaliyet gösteren Öksüt Madenciliğinde katkı sunduğu belirtiliyor. 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek hafta içi açılışı gerçekleştirilen OSB ERVA Spor Okulu'nun açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bir amaçla yola çıkmıştık. Her mahallede bir spor okulu açacağız demiştik. Belki bazıları mütevazi olacak. Belki bazıları ilk etapta istediğimiz şekilde olmayacak ama gençlerimiz için mutlaka her mahallede olacak, ücretsiz olacak ve her biri kurumlarımızla birlikte el ele vererek yapmış olacağız. Hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız, hiçbir gencimizi sanatla, sporla uğraşmadan boşta bırakmayacağız demiştik.’ sözleriyle ERVA Spor Okullarını verdiği öneme dikkat çekmişti.