3 takımdan biri Kayserispor!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasının tamamlanmasının ardından ligde henüz galibiyet alamayan 3 takım kaldı. Bunlardan birisi de Kayserispor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

3 takımdan biri Kayserispor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 7. haftası tamamlandı. Kayserispor sahasında konuk ettiği Beşiktaş’a 3-0’lık skorla mağlup olurken 7 hafta sonunda oynadığı 6 karşılaşmada da galibiyet alamamış oldu. 6. Hafta sonunda 4 takım galibiyet alamazken, sahasında Konyaspor’u 3-2’lik skorla yenen Trabzonspor da 7. haftada ilk galibiyeti almış oldu. 

Kayserispor gibi ilk 7 haftayı galibiyetsiz kapatan diğer iki takım ise ligin son sıralarında yer alan Atakaş Hatayspor ve Adana Demirspor oldu. Hatay 7 haftada 6 karşılaşma yaparken bun karşılaşmalarının ikisinde beraberlik, dördünde de mağlubiyetle ayrıldı. Adana Demirspor ise oynadığı yedi karşılaşmanın altısından sahadan mağlubiyetle ayrılırken sadece bir maçta beraberlik bulabildi. Kayserispor ise ilk haftasını bay geçtiği yeni sezonda 6 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 3 yenilgiyle ayrıldı.

Çağdaş Atan'ın takımı ile karşılaşacak!

Sivasspor, Göztepe ve Beşiktaş’a mağlup olan sarı kırmızılılar Eyüpspor, Konyaspor ve Trabzonspor karşılaşmalarından birer puan ile ayrıldı. 
Beşiktaş karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Burak Yılmaz’ın istifası ile Teknik Direktör arayışlarına giren Kayserispor, 8. Haftada deplasmanda eski hocası Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı Rams Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.