3 şirket vasıfsız eleman aradığını açıkladı

İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından 3 şirkete ait eleman ilanı yayınladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

3 şirket vasıfsız eleman aradığını açıkladı

 Kayseri'de iş arayan vatandaşlar için İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından 3 şirkete ait eleman ilanı yayınladı.  Has Çelik Halat, Metal Matris ve Coreal Alüminyum şirketleri yetiştirilmek üzere vasızfsız  eleman aradıklarını duyurdu.      

Şirketlerin alacakları elemanlardaki aradıkları kriterler ise şu şekilde; 20-45 yaş aralığında askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli erkek personel aranmaktadır. Çalışma saatleri 3 (üç) vardiyalı sistemdir. Kayseri'nin birçok noktasına servis imkanı vardır. Yemek + servis + sendikal yardım bulunmaktadır.

      

İŞKUR ilanlara başvuracak adaylar için şu açıklamada bulundu; "Firmalarımızın ilanları resmi sayfamız olan www.iskur.gov.tr adresimizde yayınlanmaktadır. Başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşlarımız resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğümüzü ziyaret edip İş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızla görüşebilirler. İlan yayınlatmak isteyen firma temsilcilerimiz iş danışmanları ile iletişime geçebilir."

3 şirket vasıfsız eleman aradığını açıkladı3 şirket vasıfsız eleman aradığını açıkladı3 şirket vasıfsız eleman aradığını açıkladı