3 farklı terör örgütüne yönelik operasyon

Kayseri'de terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik gerçekleşen operasyonlarda 9 şahıs yakalandı.

3 farklı terör örgütüne yönelik operasyon
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele çalışmalarında önemli bir adım attı.Emniyet ekiplerince gerçekleştirilen titiz çalışmalar sonucunda, farklı terör örgütlerine yönelik 3 ayrı soruşturma kapsamında operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlarda 9 şahıs yakalandı. 

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 21-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen operasyonlarda: PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında (3), Dini istismar eden terör örgütlerinin soruşturmaları kapsamında (5), FETÖ terör örgütü soruşturmaları kapsamında (1) şahıs olmak üzere toplam (9) şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.

Emniyet yetkilileri; 'Terör Örgütleriyle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır.' ifadelerine yer verdi.