3 Boyutlu Teknolojiler Nelerdir?

Günümüzde 3D yazıcı modellerinden tutun da üretim, pazarlama ve satış kanallarına destek sağlayacak nitelikte birçok ürün sağlayan infoTRON, kendisine ait bu pazarda yepyeni ürünlerle beraber şirketlerin dikkatini her zaman çekmeyi başarıyor.

3 Boyutlu Teknolojiler Nelerdir?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sanal gerçeklikten artırılmış gerçekliğe kadar günümüz şartlarında konuşulan birbirinden farklı yüksek teknolojili çözümler bulunmaktadır. Ülkemizde de güvenilir ve güçlü pek çok marka, profesyonel ekipleriyle birlikte bu alanlarda çok iyi niteliklere sahip ürünler geliştirmekte ve üretmektedir. Günümüzde 3D yazıcı modellerinden tutun da üretim, pazarlama ve satış kanallarına destek sağlayacak nitelikte birçok ürün sağlayan infoTRON, kendisine ait bu pazarda yepyeni ürünlerle beraber şirketlerin dikkatini her zaman çekmeyi başarıyor.

VR ve AR gibi çalışmalarıyla yıllardan beri ön planda olmayı başaran, bugün sanal gerçeklik alanlarında da etkileşimli 3 boyuta yönelik görselleştirme çözümleriyle beraber pek çok iyi modelleri sizlere sunar. Kullanılan yazılım, donanım gibi çözümleriyle beraber hem görsel hem de işitsel şekilde çalışmaları sizlere sunuyor. Bununla ilgili olarak fabrikalarda, havaalanlarında ve daha pek çok iş alanlarında da geniş bir kullanıma sahiptir.

İş alanlarının çeşitli kollarına çözüm üretmek amacıyla birçok açıdan çözüm sağlayan marka, bugün CATIA adında da ürünüyle beraber pazara çıkmış bulunuyor. Gündelik yaşamda kullanılan ürünlerin daha ne kadar geliştirilebilir olmasına yönelik çalışmalar yapılan bu ürünle beraber çok iyi çözümler sunuluyor.

Bir ürüne ait tasarım ve yenilenmesiyle ilgili birçok çözümde CATIA hizmetlerini ön plana çıkartıyor. Ürün tasarımı konularında, deneyim yaşamak isteyen herkes için çok iyi çözümler sunarak başarılı pek çok lider sektöre göre çok uygun şekilde de çalışmaları ön plana koyar.

Metaverse vb. Pek çok yapı ile beraber bugün en çok konuşulan konular arasında yerini alan sanal gerçeklik üzerine bir çalışma sürdürürken bu alanda VR veya AR çalışmalarına dair infoTRON ile görüşerek, birlikte pek çok projenizi geliştirebilirsiniz. Konuyla ilgili olarak sanal gerçeklik veya artırılmış gerçeklik üzerinde VR - AR gibi konularda pek çok çözüm bulabilirsiniz.

Doğru bir marka ile ortak çalışma, en iyi şekilde 3 boyutlu görselleştirme ile bugün pek çok konuda sizlere hizmet sağlar. Kişi, yapı ya da makine ile etkileşimi en iyi şekilde mümkün olacak nitelikte çalışmalarda siz de başarılı çözümü 3D teknoloji ile bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz bu teknoloji alanında hizmet alabilir, bilgi ve destek alabilirsiniz. Web sitesinde mevcut canlı destek üzerinden de fikir sahibi olabilirsiniz.