3 ayrı hırsızlık yaptı, bakın nasıl yakalandı!

Kayseri'de 3 farklı hırsızlık olayından dolayı aranan A.K. bakın nasıl yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
3 ayrı hırsızlık yaptı, bakın nasıl yakalandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 3 farkl hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli yakalandı.

Kayseri'de 3 farklı hırsızlık olayından dolayı aranan 28 yaşındaki A.K. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda saklandığı yerde yakalanarak adliyeye sevk edildi. Daha sonra ise A.K. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 ayrı hırsızlık yaptı, bakın nasıl yakalandı!

Konuyla ilgili Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü 'Gereği Yapıldı' notuyla şu açıklamada bulundu; "İlimiz genelinde meydana gelen 3 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; olayları gerçekleştirdiği tespit edilen ve ayrıca 3 farklı aranma kaydı bulunan şüpheli şahıs(A.K. 1996-Kayseri) ekiplerimizce yapılan operasyonda saklandığı yerde yakalanmış, sevk edildiği Adli Mercilerce *tutuklanarak* cezaevine teslim edilmiştir."