28 yıl sonra aynı gurur

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyeni Prof. Dr. Mustafa Ünal'ın kızı İlay Sema 28 yıl sonra babasıyla aynı üniversitede doktorasını tamamladı. Detaylar Kayseri Olay'da...

28 yıl sonra aynı gurur

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyeni Prof. Dr. Mustafa Ünal'a, kızı İlay Sema 28 yıl sonra aynı gururu tekrar yaşattı.

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyeni ve Türk Ocakları Kayseri Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ünal, kızı İlay Sema'nın Birmingham Üniversitesi'nde doktorasını tamamlamasının mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Prof. Dr. Ünal, 1996 yılında kendisinin de doktorasını tamamladığı Birmingham Üniversitesi'nde kızının da doktora diplomasını almasını şu ifadelerle dile getirdi: "1996'da benim de doktoramı tamamladığım Birmingham Üniversitesi'nde kızım İlay Sema'nın yarın aynı yerde yapılacak doktora diploma törenine katılmak için ailecek Birmingham/İngiltere'deyiz... Perşembe oldu, bugün İlay Sema'nın töreni tamamlandı. Kızımın doğduğu hastanedeki labaratuvar çalışmasından sonra hak ettiği doktora diplomasını aynı üniversite ve aynı salonda almasına tanıklık etmek bir baba için ayrı bir duygu ve gurur oluşturuyor. Bütün Türk gençlerinin ülkemize ve milletimize hizmet yolunda sağlıklı ve başarılı olması en büyük dileğimdir." dedi.

28 yıl sonra aynı gurur