26 ilden gelen öğrenciler zirvede buluştu

TÜBİTAK destekli 'Zirvede Bilim Erciyes Dağı Bilim Okulu' projesi kapsamında 26 ilden gelen özel yetenekli öğrenciler Erciyes'te buluştu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

26 ilden gelen öğrenciler zirvede buluştu

TÜBİTAK tarafından desteklenen, Kayseri Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen ve Kayseri Erciyes A.Ş.'nin ev sahipliği yaptığı "Zirvede Bilim Erciyes Dağı Bilim Okulu" projesi, özel yetenekli öğrencileri zirvede buluşturdu.

26 ilden gelen öğrenciler zirvede buluştu

Türkiye’nin 26 farklı ilinden gelen özel yetenekli öğrenciler, Erciyes’te bir araya gelerek bir hafta boyunca doğal ortamlarda bilgi düzeylerini artırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla teorik ve uygulamalı eğitimler aldılar. Bilim, kültür, spor ve sanat dolu bu serüvenle, gençler hem eğlendiler hem de öğrenme fırsatı buldular.

Bu proje sayesinde öğrenciler, çeşitli alanlarda kendilerini geliştirme imkânı bularak, unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Projeleri 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları destekleme programı kapsamındaki projeyle özel yetenekli öğrencilerin doğal ortamlarda bilgi düzeylerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

26 ilden gelen öğrenciler zirvede buluştu