2 günlük kısa haftada öne çıkan Kayserili şirketler

11 şirketi içeren XSKAY Endeksi, Kurban Bayramı sonrasındaki iki günlük kısa haftada neler oldu? Hangi Kayserili şirketler performansıyla dikkat çekti?. Detaylar Kayseri Olay'da...

2 günlük kısa haftada öne çıkan Kayserili şirketler

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Borsa İstanbu'da sadece 2 gün işlem oldu. Borsa İstanbul'da işlem gören 11 Kayserili şirketin yer aldığı Kayseri Şehir Endeksi (XSKAY), 2 günlük kısa haftayı 34.331 puanda tamamladı.

20 Haziran Perşembe günü 33.979 puanla haftaya başlayan endeks, en düşük seviyesini 33.946 puanla, en yüksek seviyesini ise 34.463 puanla gördü. Kurban Bayramı'na yükselişle giren endeks bayram sonrası kısa haftada da olumlu seyrini sürdürdü.

Haftanın kazananları ve kaybedenleri

Kayseri Şehir Endeksi'nde yer alan şirketler arasında iki günlük kısa haftada performanslarıyla dikkat çekenler belli oldu. Endekste en iyi haftalık performansı gösteren şirket Mega Metal (%4.51) olurken, ikinci sırada Kayseri Şeker (%3.79) ve üçüncü sırada Ayen Enerji (%2.96) yer aldı. Diğer yandan, bu hafta en kötü performansı gösteren şirketler ise Rainbow (-1.99%), Oylum (-1.93%) ve Yataş (-0.91%) oldu.

2 günlük kısa haftada öne çıkan Kayserili şirketler