2 dakika'da transfer oldu!

Gelecek sezon 1.Amatör Kümenin yeni ekiplerinden Yavuzspor ile anlaşan ve idmanlara çıkan deneyimli futbolcu Osman Rızvan, Mavi-Beyazlı Kulüple anlaşamayarak, Amarat Gençlikspor'a transfer oldu.

2 dakika'da transfer oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gelecek sezon 1.Amatör Kümenin yeni ekiplerinden Yavuzspor ile anlaşan ve idmanlara çıkan deneyimli futbolcu Osman Rızvan, Mavi-Beyazlı Kulüple anlaşamayarak, Amarat Gençlikspor’a transfer oldu. Amarat Gençlikspor’un antrenmanlarına çıkan Rızvan, Yavzuspor ile son anda anlaşamadıklarını ve Amarat Gençlikspor ile anlaştığını belirtti.

Gelecek sezon Amarat Gençlikspor’da şampiyonluk yaşamak istediği belirten Rızvan, 2 dakika içerisinde Mavi-Beyazlı Kulübe nasıl transfer olduğunu Kayseri Olay Gazetesine verdiği kısa röportajda anlattı. Rızvan, “Geçen sezon Himmetdedespor’da futbol hayatımı sürdürüyordum. Himmetdedespor ile şampiyonluk yaşayarak Süper Amatör Kümeye tekrar çıktık. Daha sonrasında Yavuzspor’da 1 ay idmanlara çıktım. Ufak tefek problemler oldu. Anlaşamadık. Perşembe günü Amarat Gençlikspor’a transfer olmuş bulunmaktayım. Perşembe günü ilk idmanıma çıktım. Arkadaşlarımla aram iyi. Hocalarımı seviyorum. İnşallah, yeni sezonda oynadığım futbolla kendimi gösteririm. Ben geçtiğimiz Salı günü Yavzuspor ile idmana çıktım. Sonrasında ufak tefek pürüzler oldu. Sosyal medya hesabımdan Yavuzspor ile anlaşamadığımı paylaştım. 2 dakika içerisinde Amarat Gençlikspor’dan hacı abi ve Erdi bana dönüş yaptılar. Amarat Gençlikspor’a gelmemi rica ettiler. Daha sonrasında hocalarla görüştük ve anlaşma sağladık” şeklinde açıklama yaptı.