16 parselden almak için yarıştılar!

Kayseri'de sanayi parseli ihalesi gerçekleşti. Yatırımcılar ihaleye yoğun ilgi gösterdi. Peki, ihale hangi Organize Sanayi Bölgesi için yapıldı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
16 parselden almak için yarıştılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de İncesu OSB’de 16 adet sanayi parseli ihalesi yapıldı. Açık arttırma usulüyle yapılan ihalede metrekare birim fiyat üzerinden en az 10 TL/m2 artırım ile gerçekleşti. 
16 parselden almak için yarıştılar!İncesu OSB alanı içerisinde yeni üretilen 16 adet sanayi parseli ihalesi, Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti. Yeni arsa tahsisleriyle ilgili açıklama yapan İncesu OSB yönetimi, yapılan ihalenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
16 parselden almak için yarıştılar!
İHALESİ YAPILAN SANAYİ PARSELLERİ ŞU ŞEKİLDE:
16 parselden almak için yarıştılar!OSB'Yİ KİMLER YÖNETİYOR?
İncesu OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını İrfan Püsküllü yapıyor. 
İncesu OSB Müteşebbis Teşekkül Heyeti, İncesu OSB'nin kurucu ortağı olan 4 farklı kuruluştan katılan toplam 15 temsilciden oluşmaktadır.  Bunlar; Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 4 üye, Kayseri Sanayi Odası 4 üye, İncesu Belediyesi 3 üye ve Kayseri Sanayiciler Derneği 4 üye.
16 parselden almak için yarıştılar!
KAYSERİ İNCESU ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
Kayseri - İncesu Organize Sanayi Bölgesinin, yer seçimi çalışmalarına 1994 yılı Temmuz ayında başlanmış ve Kayseri 2. Organize Sanayi Bölgesi adıyla kurulmuştur. Sonradan adı Kayseri - İncesu Organize Sanayi Bölgesi olarak değiştirilmiştir. Kayseri Sanayi Odası, İncesu Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Kayseri Sanayiciler Derneğinin iştirakiyle resmen 02 Ocak 1996 tarihinde kurulmuş ve kuruluş sözleşmesi imzalanarak Müteşebbis Teşekkül teşkil edilmiştir.
Kayseri - İncesu Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri - Adana Devlet Karayolu üzerinde (Taksan A.Ş. çevresinde) 36 km. de 610 Ha. lık mevcut alan ve 130 Ha.lık ilave alan olmak üzere 740 hektarlık üzerinde ve İncesu Belediyesi mücavir alanı içerisinde yer almaktadır. Kamulaştırması tamamlanmış ve kamulaştırma bedelleri ilgililere ödenmiştir. Bu alan içerisinde yer alan 205 dönüm arazi üzerine DDY iltisak hattı yapımıyla ilgili süreç devam etmektedir.
15 Nisan 2000 tarihinde yayınlanan OSB Kanunu gereğince İncesu OSB 11.04.2001 tarihinde, 4562 sayılı OSB Kanununa göre kuruluşu yenilenmiş ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca 124 sicil numarası ile tescil edilerek özel tüzel kişilik kazanmıştır.
16 parselden almak için yarıştılar!