Görevi bıraktı! Helallik istedi

Kayseri'de 12 yıldır Başkanlık görevini yürüten Ali Gökkaya görevi bıraktığını açıkladı. Emeklilik kararı alan Başkan ile ilgili detaylar Kayseri haber bülteninde.

Görevi bıraktı! Helallik istedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaklaşık 12 yıldır sendika Başkanlığı yapan Ali Gökkaya görevini bıraktığını açıkladı. Gökkaya, helallik istedi. 

Görevi bıraktı! Helallik istedi

"Yaklaşık 12 yıldır onur, gurur ve şerefle yaptığım Türk Metal Sendikası Kayseri Şube başkanlığı görevimden emekli olmuş bulunmaktayım" diyen Gökkaya, "Bayrak yarışında gurur ve şerefle bu görevi yapacak arkadaşlara güveniyor ve inanıyorum. Şube başkanlığım süresince bizlere destek olan, güvenen, her daim yanımızda olan Genel Başkanım sn Pevrul Kavlak beye, tüm genel merkez yöneticilerime, tüm şube başkanı, temsilci ve tüm üyelerimize, birlikte çalıştığımız tüm işveren ve/veya temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum. Görevim sürecince ne sendikamızın ne üyelerimizin başını eğecek hiç bir olumsuzluğa meydan vermemek için azami gayret sarfettim. Süreçce olaki üzdüğüm, kırdığım vs her kim oldu ise hakkını helal etmesini rica ediyorum. Benden yana sonsuz helal olsun. Sendikamızı ve/veya üyelerimizi ilgilendiren her hususta ya da bana düşen bir durum söz konusu olduğunda can bedende olduğu müddetçe hizmette olacağımın lütfen bilin. Abi, dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik ekseninde yine can bedende oldukça yan yana omuz omuzayız.
Her ne olursa olsun, dostluk, kardeşlik, birlik ve bareberliğinizden ne uzak kalın, ne de ayrılın.
Her şey ama herşey gönlünüzce olsun. Kucak dolusu sevgiler herkese…" dedi.

12 yıllık Başkan görevi bıraktı! Helallik istedi