Osman ÇİFTCİ

HAKETTİĞİMİZ BU MUYMUŞ...

Osman ÇİFTCİ

1 yıl aradan sonra Kayseri’ye gelişinde müjdeler beklediğimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Kayseri İl Kongresi için şehrimize gelip gideli bir hafta oldu...

Erdoğan’ın, “Sadece Kayseri'de geçtiğimiz 18 yılda bugünkü rakamla 30 milyar liralık eski rakamla 30 katrilyon liralık yatırım gerçekleştirdik, buna rağmen her kim Kayseri kamu yatırımlarından yeteri kadar pay almıyor diyorsa inanın bana gözüne dizine durur.” sözlerine Kayseri kamuoyu ne diyecek diye bekledim.

Siyasilerden CHP ve İYİ Parti Kayseri Milletvekilleri’nin dışında, meslektaşlarımızdan da birkaç kişinin dışında Cumhurbaşkanı’nın bu sözlerini yorumlayan, eleştiren, tepki gösteren de olmadı.

Sıcağı sıcağına yazmadım bakalım kim ne diyecek diye bekledim.

Bugün itibariyle kanaatim şu; hakettiğimiz buymuş...

***

Cumhurbaşkanı yılan hikayesine dönen, her seçim döneminde Kayseri halkına sözünü verdikleri yüksek hızlı trenin yatırım programında bile olmadığını, “Yerköy-Kayseri hızlı tren hattını en kısa sürede yatırım planına alıyoruz.” sözleriyle adeta itiraf ederken o anda alanda bulunanlar “Kayseri seninle gurur duyuyor” sloganları atmaya başlamıştı.

Ve bu yazıyı kaleme alırken de kulağımda çınlıyor; “Kayseri seninle gurur duyuyor” YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Yazarın Diğer Yazıları