Ahmet Çınar

HAYDİ MAÇA!

Ahmet Çınar

Kayserispor bugün var olma ya da yok olma maçına çıkıyor. Rakip, bizim gibi sezona iyi başlayamayan ve dipte bize komşu olan Ankaragücü. Klasik ifadeyle 6 puanlık bir maç oynayacak ve gelecekteki kaderimizi zorlayacağız.

Bu maça kendi açımızdan var ya da yok olma maçı da diyebiliriz. Kazanırsak ümidimizi yarınlara taşıyacağız kaybeder veya berabere kalırsak mucize için Allaha el açacağımız bir maç olacak.

11 kişi sahada, 12. adam dediğimiz taraftarımız ise tribünde tüm varlığıyla varını- yok'unu ortaya koyarak manevi destek olacak sarı kırmızılı renklere.

Öyleyse haydi maça diyoruz;

Sen, Mustafa bey,

Sen, Ali bey,

Sen, Yusuf bey,

Sen, Kamil bey,

Sen, Ayşegül hanım,

Sen, İrem hanım

Sen fanatik Kayserisporlu olan Ayşe teyze,

Sen, 'ömrüm stadlarda Kayserisporu desteklemekle geçti' diyen Hüseyin amca.

Sen kardeşim Sevda hanım..

İşte o gün bu gün. Kayserisporumuz bugün var ya da yok olma maçına çıkıyor.Ellerimizi taşın altına koyma maçı bu maç. Formanı giyerek, flamalarını yanına alarak Kadir Has stadyumu tribünlerindeki yerini al. Al ki; Kayserisporlu futbolcular arkalarında büyük bir gücün olduğunu hissetsin ve sahaya kazanma hırsı ve azmi ile çıksınlar.

Sarı kırmızılı ekip ikinci yarı için kadrosunu güçlerdirdi. En son Galatasaraydan Emre Taşdemiri ve Yakutel Denizlispordan ayrılan eski  oyuncumuz  Sapunaruyu kadrosuna katarak derfans blokunu bir bakıma sağlama aldı.

Alanyaspor maçında 10 kişi kalana kadar izlediğimiz Kayserisporumuzun mücadelesi mükemmeldi. Ne varki  10 kişi kaldıktan sonra ve defans hatasından yediğimiz gol sonrası bir hayal kırıklı yaşadık ve yine çok sayılı golleri kalemizde görerek sükutu hayale uğramıştık. Artık kalemizi gole kapatma zamanının geldiği gerçeğini yaşamak istiyoruz.

Kadir Has Stadında yerini alacak seyircilerimizin, Taraftar grubumuz KAPALI KALE ile uyum içerisinde olup bir 90 dakika durmadan, yorulmadan  elleri patlarcasını takımımızı desteklemelerini ve hayati derecedeki bu maçımızı galibiyetle kapatmasında pay sahibi olmalarını bekliyoruz.

Bu 6 puanlık maçtan , saha avantajı ve seyirci desteğiyle yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz.

Umut garibin ekmeğidir.

Umut ediyor ve bugünkü maçtan yüzümüz gülerek ayrılmak istiyoruz.

Öyleyse HAYDİ MAÇA...

Yazarın Diğer Yazıları