Tamer, bu kez de meslektaşlarını kızdırdı: İsim isim, olay olay açıklayın!

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, bu kez de Erciyes Üniversitesi ile ilgili yaptığı açıklama ile tepki çekti: Herkesi zan altında bırakmayın, varsa bilginiz isim isim açıklayın...

Tamer, bu kez de meslektaşlarını kızdırdı: İsim isim, olay olay açıklayın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, bu kez de "Erciyes Üniversitesinde bıçak parası var" sözleriyle meslektaşlarını kızdırdı. "Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut..." ifadeleri ile  gündeme damgasını vuran Tamer'in bıçak parası iddiası da tartışmaları beraberinde getirdi.
"GEREĞİNİ YAPIN"
Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, "Sayın meslektaşımız, milletvekilimiz İsmail Tamer 'Erciyes Üniversitesi’nde bıçak parası var' demiş. Bu büyük bir ithamdır. Ben dahil üniversitemizde çalışan hocalarla hastaların karşı karşıya gelmemesi için, akla karayı ayırın, ne biliyorsanız isim isim, olay olay açıklayın lütfen.
Kurum adı verilerek 'bıçak parası' ithamı yapılıyor ama gereği yapılmıyorsa fedakarca çalışan, şehrine ve kurumuna değer katan ve helalinden kazanan hocalar zan altında bırakılmış olur. Bu zannı temizlemek itham sahiplerine düşer. Gereğinin yapılıp yapılmadığını takip edeceğiz." dedi. 
" KANUNSUZ İŞ YAPANLARI HEDEF ALIN"
Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Hüseyin Per de, Tamer'e tepki göstererek," Milletvekili ister muhalefet ister iktidar hasta peşinde koşup ameliyat ile uğraşmamalıdır. Üstü kapalı bütün bir üniversiteyi suçlayana kadar kanunsuz iş yapan kimse lütfen onları hedef alın" ifadelerini kullandı.