Talas'ta bir restorantta OSB buluşmasına tepki: Hayırdır beyler! Bu şehir sadece sizin değil!

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Talas'ta gerçekleştiği ifade edilen o toplantıya tepki göstererek, 'Divan başkanı kim olacakmış, hayırdır beyler neden siz karar veriyorsunuz? Bu şehrin sanayicisi karar veremez mi?' diye sordu.

Talas'ta bir restorantta OSB buluşmasına tepki: Hayırdır beyler! Bu şehir sadece sizin değil!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, OSB seçimleri için Talas’ta bir restorantta buluştukları öne sürülen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Milletvekili Baki Ersoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’a tepki gösterdi.  Ataman, “Konu; Divan başkanı kim olacakmış, hayırdır beyler neden siz karar veriyorsunuz? Bu şehrin sanayicisi karar veremez mi?  Neden siyasiler olarak bu işlere karışıyorsunuz?” dedi.
“BEYLER BU ŞEHİR SADECE SİZİN DEĞİL”
“Uzun zamandır sadece şehrimizde değil maalesef tüm yurtta Kayseri’miz Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan olaylar ile anılır oldu” diyen Ataman, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: 
Şahsım Devleti’nin yansıması Şahsım Şehri… Uzun zamandır sadece şehrimizde değil maalesef tüm yurtta Kayseri’miz Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan olaylar ile anılır oldu.
Sanayicilerimiz de bu durumdan son derece rahatsız. Basından öğrendiğimiz kadar; Talas’ta bir restaurantta Sayın Özhaseki, MHP Milletvekili Sayın Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı,  AKP İl Başkanı, MHP il başkanı OSB genel kurulunu ele almış. 
Konu; Divan başkanı kim olacakmış, hayırdır beyler neden siz karar veriyorsunuz?  Bu şehrin sanayicisi karar veremez mi?  Neden siyasiler olarak bu işlere karışıyorsunuz?
Tüm ülkede konuşulur duruma getirdiğiniz ve sanayicimizi bile bölen, ayrıştıran, “ya tarafsın ya bertarafsın” durumuna getiren bu durumun sorumluları sizlersiniz, hep ben, hep biz olacağız diyerek yapmış olduğunuz bilek güreşiniz şehrimize zarar veriyor farkında değil misiniz, ya da biz olmazsak gerisi tufan anlayışında mısınız? 
Beyler Kayserispor sadece sizin takımınız değil, beyler Organize sanayi sadece sizin değil, beyler Serbest Bölge sadece sizin değil.  Beyler bu şehir sadece sizin değil.
Şahsım Devleti anlayışını, şahsım şehri anlayışı durumuna getirmeniz bu şehre yapacağınız en büyük ihanet olacaktır ve günü geldiğinde bu şehrin sanayicisi, işçisi, memuru, esnafı size bunu hatırlatacaktır