Tabip Odası Başkanını kimler kızdırdı: Züppelik...

Kayseri Tabip Odası Başkanı Şahin, ünlülerin aşı sırasında öne geçmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti ve bakın neye 'Züppelik' dedi.

Tabip Odası Başkanını kimler kızdırdı: Züppelik...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya destek verdi. Bakanın ilk aşıyı olmasını olumlu bulduğunu ifade eden Şahin, bu konuda yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Şahin, "Türkiye’de insanların aşıya güven duyması için Sağlık Bakanımızın ilk aşıyı yaptırmış olmasını olumlu buluyorum. Türkiye’nin şartları ve milletimizin bakış açısı Batıdaki ülkelerle aynıymış gibi, oralarda bunun olmadığı söylenerek Bakanın tutumunun eleştirilmesi züppeliktir" diye konuştu. 

'ÜNLÜLERİN AŞI SIRASINDA ÖNE GEÇMESİ KABUL EDİLEMEZ'
Diğer yandan Sağlık Bakanının tutumunu destekleyen Şahin, ünlülerin aşı sırasında öne geçmesinin de kabul edilemez olduğunu belirtti. Şahin, şu ifadeleri kullandı: Ancak, bu tutumun güven vermenin ve sembolik olmanın ötesine geçmemesi gerekir. Risk grubunda olmayan siyasetçilerin, iş adamlarının ve ünlülerin aşı sırasında öne geçmesi kabul edilemez. Birçok aşının devam eden Faz 3 çalışmalarına gönüllü olanlar ise durumu açıklamalıdır.