Sarız'da muhalefet partileri toplanıp, kimin kapısını çaldı!

Sarız'da muhalefet partilerinden dikkat çeken çıkış...

Sarız'da muhalefet partileri toplanıp, kimin kapısını çaldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Sarız ilçesinde ilçenin sorunlarının gündeme taşınması ve çözüme kavuşturulması için muhalefet partileri bir araya geldi. Bu kapsamda DSİ Bölge Müdürlüğü ziyaret edildi.
Sarız CHP İlçe Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Şimşek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sami Karabörklü ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Erkek, DSİ Bölge Müdürü Okan Bal'ı ziyaret ederek, ilçeni sorunlarını ilettiler ve aynı zamanda yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldılar. Saadet Partisi Sarız İlçe Başkanı Sami Karabörklü, “İstişarede hayır vardır. DSİ 12. Bölge Müdürü Sayın Okan Bal beyefendiye yakın ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz” dedi. Muhalefet partilerinin ilerleyen günlerde de benzer ziyaretler gerçekleştirerek, ilçenin sorunlarını gündeme getirecekleri ifade edildi. 
DAHA ÖNCEDE “GELİN SARIZ’I KONUŞALIM” DAVETİ YAPILMIŞTI!
Diğer yandan ilçede bir süre  önce Saadet Partisince 'Gelin Sarız'ı konuşalım daveti' yapılmıştı. Bu davete CHP İlçe Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Şimşek katılırken, AK Parti İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı mazeret beyan ederek katılım sağlamamıştı.