Özhaseki, CHP'yi hedef aldı: Zamanı geldiğinde vatandaş cevabı verir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, A Haber'e konuştu.

Özhaseki, CHP'yi hedef aldı: Zamanı geldiğinde vatandaş cevabı verir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, A Haber'de katıldığı bir programda CHP'yi eleştirdi.

"TEK BİLDİKLERİ ALGI OPERASYONU"

Özhaseki, "CHP Belediyeciliği yine bildiğimiz gibi; taş üstüne taş koymaktan uzak, çöp toplamaktan aciz... Tek bildikleri şey; algı operasyonuyla süreci yönetmek.Bir çivi dahi çakamayanlar; 90'ların ideolojik belediyeciliğini sürdürüp ancak algı yapmakta ve kadrolaşmakta başarılı oldular. CHP'nin vatandaşa hizmet etmek gibi bir derdi, düşüncesi olmadığı için ortaya proje diye koydukları şeyler de gerçeğe dönüşmeyen boş vaatlerden öteye gitmiyor."  ifadelerini kullandı. 

" ZAMANI GELDİĞİNDE VATANDAŞ GEREKEN CEVABI VERİR"
"Ancak vatandaşın terazisi şaşmaz, feraseti güçlüdür" diyen Özhaseki, "Zamanı geldiğinde vatandaşımız bu zihniyete gerekli cevabı verecektir" dedi.

"AK BELEDİYELER PANDEMİ DÖNEMİNDE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR"

Özhaseki, ayrıca pandemi sürecinde AK Partili Belediyelerin örnek çalışmalar ortaya koyduğunu belirterek, "AK Belediyelerimiz, Covid-19 ile mücadele sürecinde şehirlerimizde kurulan Vefa Sosyal Destek Gurupları ile koordineli bir şekilde üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya devam ediyor. Kimileri ise başına buyruk edip; şehirlerimizde oluşan ahengi, güçbirliğini bozmaya çalışıyor." diye konuştu.
"KILIÇDAROĞLU MİLLİ İRADENİN KARŞISINDA" 
Özhaseki, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da 15 Temmuz darbe girişimi üzerinden hedef alarak, şunları söyledi: 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasında direnmek yerine pazarlıklara girişen ve ne hikmetse sorunsuz bir şekilde havaalanından ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aslında Milli İrade’nin karşısındadır.
Demokrasiyi savunmak yerine; gizli saklı bir yerlerde kahve içenleri, Aziz Milletimiz asla unutmayacaktır.