OSB'den sanayicelere, fıkralı 'iftiralara cevap' mektubu...

Kayseri Organize Sanayi Bölge yönetimi son dönemde bölge müdürlüğü ile ilgili ortaya atılan iddalara karşı sanayicilere 'Asılsız ve maksatlı iftiralara cevabımızdır.' başlığıyla gönderdiği mektupla cevap verdi.

OSB'den sanayicelere, fıkralı 'iftiralara cevap' mektubu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sanayicilerin işyeri adreslerine gönderilen ve “Sizler İçin Hazırlamış Olduğumuz Detaylı Bilgilendirme Yazımızı İnceledikten Sonra Hâlâ Aklınızda Bir Soru İşareti Kalırsa Her Zaman Açıklamaya Hazır Olduğumuzu Bilmenizi İsteriz” ifadeleriyle başlayan mektup güldürürken düşündüren bir fıkra ile tamamlanıyor.

Mektuptaki fıkra şöyle:

Adamın biri “Kurban” mevzuunu anlatıyormuş: “Çocuğu olma- yan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş, ‘ya Rabbi bana bir kız ço- cuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş. Dua tutmuş, Davut, kızının adını Ayşe koymuş, gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş, Hazreti Davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken, Azrail, gökten bir keçiyle çıkagelmiş, ‘kızı bırak, al bu keçiyi kurban et’ demiş”! dinleyenlerden biri dayana- mamış: “Yahu bunun neresini düzelteyim; Hz. Davut değil Hz. İb- rahim; kız değil erkek; Ayşe değil İsmail; Azrail değil Cebrail; keçi değil, koç”!

Bizimki de o misal.....

İŞTE OSB’NİN SANAYİCİLERE GÖNDERDİĞİ O MEKTUP