O önergeyi hatırlattı ve Başkan'a çağrı yaptı: Samimiyseniz, gerekeni yapın

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yiğen'den, Belediyelere samimiyet çağrısı...

O önergeyi hatırlattı ve Başkan'a çağrı yaptı: Samimiyseniz, gerekeni yapın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yiğen, Fırat Yılmaz Çakıroğlu konusunda samimiyet çağrısı yaptı. Son günlerde bazı çevrelerin sosyal medya paylaşımlarına ve yaptığı açıklamara dikkat çeken Yiğen, “Geçmişte Ülkücü şehidimizin adı bir caddeye, parka, sokağa verilsin dediğimiz de karşı duranlar şimdi farklı bir boyutta karşımıza çıkıyor. Biz bu hızlı dönüşümleri yakından takip ediyoruz ve samimi bulmuyoruz” dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a da seslenen Yiğen, geçmişte  partili Meclis Üyeleri; Osman Türk, Erhan Özhan ve Orhan Bürüngüz ile birlikte verdikleri Çakıroğlu önergesini hatırlattı.
“EREN BÜLBÜL VE FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU İSİMLERİNİ KOCASİNAN’DA YAŞATALIM İSTEDİK”
1 Temmuz 2019 tarihinde Eren Bülbül’ün  ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu için önerge verdiklerini dile getire İYİ Partili Yiğen, “Terör örgütü mensupları ve aynı zamanda yandaşlarınca şehit edilen Eren Bülbül ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu isimlerini Kocasinan’da yaşatmak için önerge verdik. Eren Bülbül isminin bir parka Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin de ilçe sınırları içinde spor merkezi, spor salonu ya da cadde veya sokağa verilmesini talep ettik. Aynı zamanda özgeçmişleri de yazılı olsun dedik. Ancak  aradan yıllar ve aylar geçmesine rağmen işleme konulmadı ve bu konuda harekete geçilmedi. Şimdi ise sosyal medyada paylaşımlar görüyoruz. Söze gelince mangalda kül bırakmayanlar icraata gelince ortada görünmüyor. Günü kurtarma anlayışına devam ediyor. Biz İYİ Partililer olarak terör örgütünce şehit edilen bu kahramanları unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.
İŞTE O ÖNERDE!

“BİZ GEÇMİŞTE NERDE DURUYORSAK, BUGÜNDE AYNI NOKTADAYIZ”
Geçmişte İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın da Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuyu gündeme getirdiğini kaydeden Yiğen, “Biz dün neredeysek, bugün de aynı noktadayız. Geçmişte de bu uğurda mücadele verdik, şimdi de veriyoruz. Milletvekilimiz Dursun Ataş, Pınarbaşı Belediye Başkanı iken de bu uğurda gayret göstermişti. Pınarbaşı için mücadele vermişti, ancak o günde Büyükşehir Meclisi’nde buna karşı durulmuştu. Şimdi bu konularda paylaşım yapan yapana. Biz bu konuda samimiyet çağrısı yapıyoruz. Eğer gerçekten samimiyseniz Kocasinan için verdiğimiz önergeyi işleme alın ve gereğini yapın” çağrısı yaptı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı Fırat Yılmaz Çakıroğlu paylaşımına da atıfta bulunan İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yiğen, “Başkandan bu konuda ilk Meclis’te bir hamle bekliyoruz” dedi.

Yiğen, Başkan Çolakbayrakdar'ın yaptığı paylaşıma dikkat çekti.