Mezarlık sıkıntısı! Erkilet'in dışında yer yok!

Kayseri'de mezarlık konusunda istikamet sadece Erkilet mi? Diğer mezarlıklar doldu mu? Çalışma yapılıyor mu?

Mezarlık sıkıntısı! Erkilet'in dışında yer yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li Grup Başkanvekili Özgür Özer, kentte mezarlık sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Son günlerde Asri Mezarlık ve İldem olmak üzere mezarlıklarda yer bulunamadığını ve bu yönde kendilerine sıkça şikayetlerin geldiğini belirten CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer, konunun acil çözüm beklenen bir durumda olduğunu kaydetti.

'MEZAR TALEPLERİNE SÜREKLİ ERKİLET YANITI VERİLİYOR'

Belediye Meclis Üyesi Özgür Özer, 'Asri mezarlıkta yer yok. İldem’de de yer kalmamış. İldem mezarlığının da dolduğu ifade ediliyor. 2-3 aydır yeni mezarlık alanlarına yönelik çalışma yapıldığı ifade ediliyor, ama şu an için ortada bir şey yok. Her defin işlemi için istikamet Erkilet denilerek, sadece orası işaret ediliyor. Mezar taleplerine hep Erkilet yanıtı veriliyor. Oranın dışında bir yerde vatandaş defin işlemi yapamıyor' dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Erkilet mezarlığının büyütülmesi konusunda da bir çalışma yapıldığını ve bu konunun gündeme geldiğini dile getiren Özer, yeni mezarlık planlamalarının, çalışmalarının kısa sürede hayata geçirilmesi gerektiğini, çünkü vatandaşın bu konuda da mağduriyet yaşadığını dile getirdi.