İYİ Partili isimden dikkat çeken Türkçülük Günü hatırlatması...

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Türkçülük Günü açıklamasında Alparslan Türkeş'i anarak, 'Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş ve daha birçok Türk milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyorum' ifadelerini kullandı. İYİ Partili Adnan Kenanoğlu da Türkeş yazılı o totemi ve bir dönem yaşanan tartışmaları hatırlattı.

İYİ Partili isimden dikkat çeken Türkçülük Günü hatırlatması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, Gesi girişinde kaldırılan Alparslan Türkeş Bulvarı yazılı totemi hatırlatarak, "Türkçülük Günü münasebetiyle hatırlatmak isterim" ifadelerini kullandı. 


Kenanoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Melikgazi Belediye Başkanlığına; İldem Gesi yolu üzerinde bulunan Alparslan Türkeş Bulvarı alt yapı ve asfalt yapımı esnasındaki çalışmalar nedeniyle İldem giriş bölümündeki merhumun adı yazılı olan totem kaldırılmış aradan uzun süre geçmesine rağmen büyük ihtimalle unutuldu geri yerine konulmamıştır. Gesi girişindeki gibi totemin ilk girişede konulmasını 03.05.2021 Türkçülük Günü münasebetiyle hatırlatmak istedim."

PALANCIOĞLU'DAN TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ AÇIKLAMASI

Ayrıntılar için TIKLAYIN