İYİ Partili isim Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti

İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Kenanoğlu, sağlık ve iş yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

İYİ Partili isim Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sağlık sorunları ile işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren Kenanoğlu, "Görev yaptığım ve kuruluş aşamasında hep yanında olduğum  Türkiye'nin umudu Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'e sağlık kuvvet diliyor. İyilik meşalesinin ülkemizi huzura, barışa, adalete,kalkınmaya götüreceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Kenanoğlu, istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  31.03.2018 Tarihinde yaplan Yerel Seçimler sonucu İYİ Parti Meclis Üyesi olarak görevime başladığım ve geçen 27 ay süresince partimin bana verdiği Grup Başkan Vekilliği onuru ile grup sözcüsü olarak İlimizin ve İlçemizin Tarih Kültür ve Turizm görsellik adına sayısız öneri ve tekliflerde bulundum. Pandemi döneminde tüm ihtiyaç sahibi insanlara katkı sağlanmasına vesile oldum.
Esnaflarımızın sesini duyurdum mahallelerdeki sorunları şikayetleri siyasi malzeme yapmadan Belediyeye iletip sorunların giderilmesini sağladım. Yetişmiş olduğum kuşak itibarı ile Vatan sevgimiz hangi görevde olursak en iyiyi sunabilmek en iyiyi yapabilmek ve bu uğurda dürüst namuslu bir şekilde geri adım atmadan hizmet etmektir. Görev yaptığım sürece doğduğum Şehrei İlçeme Partime, Aileme beni sevenlere halkımızın güvenine lâyık olmaya çalıştım. Ne mutlu bana yaptığım çalışmalar teklifler siyasette özlediğimiz kullandığım nezaket dili şov yapmayan sade ve doğal görününümle sadece partim mensuplarının değil, diğer partilere oy veren seçmenlerin takdirine mazhar olmak şerefini bana yüce rabbim nasip etti. Hedefleri olan bir insandım çok üzülerek belirtmek istiyorum. Son zamanlarda uzun süredir bedensel sağlığım ve ruhsal sağlığım olumsuz etkilenmeye başladı. İşimi iyi yapmak ve sahalarda çok yoğun bir şekilde olmam iş yerime yeterli zaman ayıramamak iş kolum çanta sektörünün kısıtlama ve yasaklar nedeni ile sıkıntıya girmesi bana ayrı sektörlerde ek faaliyet göstereceğim iş kolunda şehir dışı seyahatlerin sık olacağından sadece meclis toplantılarına katılan bir meclis üyesi olmak istemiyorum bu nedenle İYİ Parti Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliğimden 14.06.2021 tarihi itibarı ile istifa ediyorum. Öncelikli olarak beni bu göreve layık gören tüm İYİ Parti teşkilatlarına Başkanlarıma Kayseri Vekilimiz Sn.Dursun Ataş 'a seçimlerde hem partimize hemde şahsım için oy veren
Son söz sahibi seçmenlerimize müthiş dostluklar kurduğum partili dostlarıma beraber görev yapıp iyi bir sinerji yakaladığımız Meclis üyesi arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.
İYİ Parti Meclis Üyesi yol arkadaşlarıma bundan sonraki süreçte engellere takılmadan sağlıklıca başarı dolu hikayeler yazmalarını diliyorum. Melikgazi İlçesindeki önerilerimizi dikkate alan mahalleli ve Ilçe halkının sorun ve şikayetlerini ilettiğimde sorunların çözülnesini sağlayan Melikgazi Belediye Başkanı Sn. Mustafa Palancıoğluna Başkan Yardımcılarına Müdürlere ve Belediye çalışanlarına ittifak ortağımız CHP Meclis üyelerine AKP ve MHP Meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yerime göreve gelecek Iyi Parti Meclis Üyesi arkadaşımın benden alacağı bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyor ve başarılar diliyorum.
Partimde bana emek ve saygısı olan sonsuz Güven duyan yetki veren tüm başkanlarımıza teşekkürü borç bilirim. Görev yaptığım ve kuruluş aşamasında hep yanında olduğum Türkiye'nin umudu Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener'e sağlık. kuvvet diliyor, iyilik meşalesinin Ülkemizi huzura barışa adalete kalkınmaya götüreceğine yürekten inanıyorum. Saygılarımla, Allah'a emanet olunuz.