İstifa kararından vazgeçen Kenanoğlu'dan 'kumpas' iddiası!

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu'dan dikkat çeken açıklama. İstifa kararından vazgeçen Kenanoğlu, kendisine FETÖ taktikleri ile kumpas kurulmak istendiğini belirtti.

İstifa kararından vazgeçen Kenanoğlu'dan  'kumpas' iddiası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, sağlık ve işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek, Meclis üyeliği görevinden istifa edeceğini duyurdu.  “Hedefleri olan bir insandım çok üzülerek belirtmek istiyorum. Son zamanlarda uzun süredir bedensel sağlığım ve ruhsal sağlığım olumsuz etkilenmeye başladı” diyen Kenanoğlu,  istifa açıklamasında “Görev yaptığım ve kuruluş aşamasında hep yanında olduğum Türkiye'nin umudu Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'e sağlık, kuvvet diliyor, iyilik meşalesinin Ülkemizi huzura barışa adalete kalkınmaya götüreceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı. 
Ancak dün akşam saatlerinde Kenanoğlu’nun istifa kararından vaz geçtiği ifade edildi.
İSTİFA ETMEKTEN VAZGEÇTİ
Kenanoğlu, bu yöndeki gelişmenin ardından bugün istifa kararından vazgeçtiğini belirtti. Açıklamasında istifa kararına götüren süreçle ilgili de dikkat çeken ayrıntılar paylaşan Kenanoğlu, kendisine bazı çevrelerce kumpas kurulmak istendiğini belirtti. Kenanoğlu, ayrıca video birleştirme yoluyla da kendisine yönelik bazı asılsız iddiaların da ortaya atıldığını belirterek, bazı isimleri işaret etti.
İŞTE KENANOĞLU İMZALI "BANA KUMPAS KURULMAK İSTENİYOR" İDDİASINDA BULUNDUĞU O AÇIKLAMASI: