Hacılarlı O çiftçi Kılıçdaroğlu ile görüştü

Hacılarlı çiftçiden dikkat çeken görüşme...

Hacılarlı O çiftçi Kılıçdaroğlu ile görüştü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-   Kayseri'de sorunu çözülmediği gerekçesiyle Japon Büyükelçiliğinden yardım isteyen Çiftçi Ömer Dede, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. 
Görüşmede CHP Kayseri Milletvekili  Çetin Arık da da yer aldı. Arık, "Su sorunu çözümlenmediği için çalmadık kapı bırakmayan değerli kardeşim Ömer Dede'ye nazik ziyareti için teşekkür ederim. Konu ile ilgili Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'na bilgi arz ettik, konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. 
NE OLMUŞTU? 
Hacılarlı çiftçi sesini duyurup, sorununu çözemeyince Japon Büyükelçiliğinden yardım istedi. CHP su sorunu çözülmediği gerekçesiyle Japonya Büyükelçiliğine başvuran Kayseri Hacılarlı çiftçiyle buluştu. Çiftçi Ömer Dede, su sorunu nedeniyle 114 hayvandan sadece 32 hayvanın kaldığını belirterek, “Özhaseki, ‘Bu sorun beni aşar' deyince bende Japonya Büyükelçiliği'ne yazdım” diyerek tepkisini dile getirirken, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “Çiftçimiz üretim yapabilmek için 4 yıldır mücadele ediyor. Ama hiçbir sonuç alamamış. Tüm kapılar yüzüne kapanmış. Maalesef Türkiye'yi ithalat cennetine çevirenler, Fransız çiftçisine desteklerinden dolayı madalya alanlar Türk çiftçisini duymuyor” diye konuştu.
AK PARTİ: ÇİFTÇİ İŞAGALCİ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir, CHP Milletvekili Çetin Arık'ın, "işgalci çiftçiye sahip çıktığını" savundu. Bedir, "CHP'li Çetin Arık'ın bu işgalci çiftçiyi ziyaret etmesi; HDP, PKK, DHKP-C ile işbirliği yapan; dün Gezi Parkı'nda, bugün Boğaziçi'nde terör eylemlerine sahip çıkan CHP yönetiminin Kayseri şubesi olduğunu açıkça göstermektedir" dedi.