Flaş! Mustafa Elitaş'tan 'FETÖ'den ceza alan müdür' ziyaretine tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Osman Canıtez'i hayırlı olsun ziyaretine getiren Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Ekicileri Kooperatifi yöneticilerine tepki gösterdi.

Flaş! Mustafa Elitaş'tan 'FETÖ'den ceza alan müdür' ziyaretine tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez’in FETÖ’den ceza almasının ardından attığı twitte Canıtez’i kendisine hayırlı olsun ziyaretine getirenlerle ilgili tepki gösterdi.

Elitaş, Grup Başkanvekili olduktan sonra Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi yöneticileri tarafından ziyaret edilmişti.

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez’in de bulunduğu ziyareti sosyal medya hesabından, “Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle paylaşmıştı.

Elitaş, bu paylaşımını retwit ettiği son paylaşımında FETÖ’den ceza alan fabrika genel müdürüne atıfta bulunarak bu ziyaretin masum bir ziyaret olarak kabul edilemeyeceğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, son paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“FETÖ DAVASINDAN YARGILANIP CEZA ALAN BİRİSİNİ "HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ "ADI ALTINDA YANIMA GETİRİP FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK MASUM BİR ZİYARET OLARAK KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR.”

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez’in FETÖ’den ceza almasına rağmen görevine devam etmesine Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek de attığı twitle tepki göstermişti.