Güncel
Editör Özeti: Günün Öne Çıkan Güncel Gelişmeleri
-
Kayseri'de Cumhuriyet Bayramı kutlama programları ile ilgili sendika başkanından düşündüren açıklama.
-
Kayseri'de belediyede yapılan işlem Sayıştay Denetimine takıldı.
-
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Ali Özcan, 29 Ekim mesajında Cumhuriyet’i daha güçlü bir geleceğe taşımak için adalet ve üretimin önemini vurguladı.
-
Genel başkan Ali Hızar'dan Cumhuriyet mesajı: Kalbimiz Türkiye için atıyor!
-
Kayseri'de bulunan TOKİ konutlarında soba yakıldığı ifade edildi.
-
Avrupalı Kayserililerin Başkanı Akpınar'dan Cumhuriyet mesajı
-
Şaban Çopuroğlu'ndan Baki Ersoy'a övgü!
-
Uluslararası Demokratlar Birliği’nin Başkanlığını yapan Kenan Aslan Kayserili çıktı.
-
Sami Dayangaç’ın oğlu Umut Dayangaç vefat etti
-
Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde yeni belediye binası hizmete girdi.
Güncel Kategorisinde Merak Edilenler
UID Nedir?
TOKİ ne yapar?
Kayseri Güncel Haberler - Şehirde Bugün Neler Oldu?
Kayseri'de gün içinde yaşanan gelişmeler, öne çıkan haberler ve şehir gündemine dair sıcak başlıklar bu sayfada yer alıyor. Günün önemli olaylarını takip edebilirsiniz.
Erciyes'te muhteşem görüntüler
Kayseri'de Erciyes Dağı ve çevresinde objektiflere yansıyan fotoğraflar dikkat çekti.
Kayseri'de CHP'den 103. yıl mesajı! Kimsesizlerin kimsesidir
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in 29 Ekim tarihine özel düzenlediği Resepsiyon programına, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Başkanı Okan Marzıoğlu ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan katıldı. Yelda Orhan, Cumhuriyet’in adaletin, demokrasinin ve bir kadının siyasette yer alması hakkına sahip olması olduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir” ifadelerini kullandı.