CHP İl Başkanı Özer: Yan çizip, durumu kurtarmaya çalışanlar...

CHP İl Başkanı Ümit Özer, AK Partili Mehmet Özhaseki ve İsmail Tamer'i, yaptıkları açıklamalar üzerinden eleştirdi. Özer, halka tepeden bakıldığını savunarak, 'Zırva tevil götürmez' dedi.

CHP İl Başkanı Özer: Yan çizip, durumu kurtarmaya çalışanlar...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

"Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut..." açıklamasıyla tepki toplayan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, kendini savundu.

"SÖYLEDİM AMA APARTMAN GÖREVLİLERİ İÇİN SÖYLEDİM"

Milletvekili İsmail Tamer, bu konuda yaptığı açıklamada, “Benzer şeyler söyledim, doğru. Söyledim söylemesine de ben esas bu sözleri apartman görevlileri için söyledim. 2002 öncesi asgari ücretlinin alım gücü 100 dolar civarınaydı. Oysa bugün 400 Dolar civarında. Bunu ifade etmeye çalıştım " diyerek kendini savundu. 

ÖZHASEKİ'YE DE GÖNDERME YAPTI

Tamer'in bu yöndeki savunmasına tepki gösteren ve aynı zamanda" lanet olsun" açıklamasının ardından yanlış anlaşıldığını belirterek, "Lanet olsun onların oy kaygısına demek istedim" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye de gönderme yapan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer," Atalarımız saçma ve tutarsız söz ne kadar akla yatkın hale getirilmeye, ne denli yorumlanmaya çalışılırsa çalışılsın, niteliğinin değişmeyeceğini 'Zırva tevil götürmez' diyerek özetlemişler" şeklinde konuştu.

"HALKA KURU EKMEĞİ REVA GÖRÜP... "

CHP İl Başkanı Ümit Özer, "Evet zırva tevil götürmüyor. Asgari ücretliye söyledikleri sözler tepki çekince, yan çizip 'apartman görevlilerini kastettim' diyerek, durumu kurtarmaya çalışanlar, asıl hedeflerinin onuruyla evine ekmek götüren emekçi insanlar olduğunu da gizleyemiyorlar. Halka tepeden bakan, halkına kuru ekmeği reva görüp, cebindeki telefonu, bindiği arabayı eleştiren yada kullandığı oy için lanet okuyanlar çırpındıkça batıyorlar. Ve biz biliyoruz ki; bu onların son çırpınışları… Türk halkı kendisine kuru ekmeği reva görüp, tepeden bakanları ilk seçimlerde sandığa gömerek en güzel yanıtı verecektir." ifadelerini kullandı.