CEO Ertekin'den AK Parti ve MHP Kayseri milletvekillerine övgü!

AK Parti ve MHP Milletvekillerinden övgüyle bahseden Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Holding bu milletvekillerine sahip olmasaydı böylesi yolu bu kadar açık olmazdı...

CEO Ertekin'den AK Parti ve MHP Kayseri milletvekillerine övgü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, holdingde gerçekleştirdikleri toplu iş sözleşmesi imza töreninde ''Onlar bizim attığımız her adımı aldığımız her nefesi biliyorlar” diyerek, Cumhur İttifakından övgüyle bahsetti. Ertekin’in bu çıkışı, “Millet İttifakını hedef aldı” şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi.

“Holding bu milletvekillerine sahip olmasaydı böylesi yolu bu kadar açık olmazdı” diyen CEO Ertekin,  “Bizim programlarımıza genelde cumhur ittifakı paydaşları katılıyor. Çünkü attığımız her adımdan, aldığımız her nefesten haberleri var. Toplu  iş sözleşmesinin başladığı gün telefonla taciz etmeye başlıyorlar. Taciz kelimesini bilerek kullanıyorum! Sayın vekiller bu işi o kadar ödev biliyorlar ki her anında haberdar olmak istiyorlar. Belki onları yoğunlukları nedeniyle Kayseri’de saha da gönlümüzden geçirdiğimiz kadar göremiyoruz, ama kendileri bedenen burada olmasa da fikirleri, ruhları ile takipleri ile buradalar.  Holding bu milletvekillerine sahip olmasaydı böylesi yolu bu kadar açık olmazdı. Ne zaman karşımıza bırakın bir taşı bir çakıl çıksa ben MHP ve AK Parti milletvekillerimiz o çakılın ortadan kalkması için bizden daha gayretli olduklarını buradan söylüyorum” ifadelerini kullandı. Diğer yandan Ertekin, Erciyes Anadolu Holding olarak 2021 yılını 20 Milyar 820 milyon ciro, 2 milyar 596 milyon net kar ve 505 milyon dolar ihracat ile kapattıklarını dile getirdi.