'Çarşıya çıkacak yüzleri yok! Esnaf, piyasalar kan ağlıyor, onlar rant peşinde'

Demokrat Parti'den o buluşmaya sert tepki: Çarşıya çıkacak yüzleri yok! Esnaf kan ağlıyor, onlar rant peşinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Çarşıya çıkacak yüzleri yok! Esnaf, piyasalar kan ağlıyor, onlar rant peşinde'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı Öner Yiğitoğlu, AK Parti ve MHP İl Başkanlarının, Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelerek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerine yönelik aday belirleme buluşmasına tepki gösterdi.

ÇARŞI PAZARA ÇIKACAK YÜZLERİ YOK
Konuyla ilgili açıklama yapan Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı Öner Yiğitoğlu, yaşananları hayretle izlediklerini ifade ederek, “Çarşı pazara çıkacak yüzleri yok. Esnaf, kirasını ödeyemiyor, vergisini veremiyor, siftah yapamıyor” dedi.
Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı Yiğitoğlu, “Esnaf ve Sanatkarlar Birliği seçimlerine AKP ve MHP’nin müdahil olduklarını hayretle izliyoruz. Odalar, birlikler, borsalar iktidar partisinin arka bahçesi olmamalıdır. Bu yapılar üyelerinin hak ve menfaatlerini kollamalıdır. Demokrat Parti Kayseri İl başkanı olarak iktidar partisi il başkanlarının, milletvekillerinin çarşıya pazara çıkacak yüzlerinin olmadığını görüyoruz. Esnaf elektrik, su, doğalgaz, kirasını, vergisini veremiyor, kirasını veremiyor, siftah yapamıyor. Piyasa kan ağlarken Cumhur İttifakı ortakları AKP ve MHP rant peşinde koşuyor. İktidar ortaklarının bu tavırlarıyla bu şehri küçültmeye hakları yok” diye konuştu.

Esnaf ve sanatkarları bu konu üzerinde tavır almaya davet eden Yiğitoğlu, “Demokrat Parti olarak diyoruz ki,  yönetemiyorsunuz, gideceksiniz” şeklinde konuştu. Başkan Yiğitoğlu, açıklamasında ayrıca tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü de kutladı.

PEKİ NE OLMUŞTU?

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimleri ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhur İttifakı mensupları, konuyla ilgili toplantı yaptı ve 'İstişareler sonucunda Şeyhi Odakır başkanlığında oluşacak yönetimi destekleyeceğiz' denildi. Dün AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Başkan adayı Şeyhi Odakır başta olmak üzere Cumhur İttifakı mensupları, KESOB Başkan adayını belirlemek için Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldi.

Cumhur İttifakı toplandı 'Esnaf Odası Başkan adayını' belirledi!
Haberin detayları için TIKLAYIN