Benim gibi Cumhurbaşkanımızın gazına gelip 4 çocuk yapan varsa..!

Hükümete yakınlığı ile bilinen Hak İş Kayseri İl Temsilcisi Serhat Çelik, Olay Türk TV'de Sansürsüz Ramazan Özel programında konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Benim gibi Cumhurbaşkanımızın gazına gelip 4 çocuk yapan varsa..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaşanan ekonomik sıkıntıları değerlendiren Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, şu anda sendikacılığın en zor dönemi olduğu belirtti. 
“ZAM ALINDI, AMA BİR AY BİLE SÜRMEDİ SEVİNCİMİZ! EKONOMİK OLARAK GÜNÜN GÜNÜ ARATTIĞI BİR DÖNEM”
Olay Türk TV’de Gazeteciler Osman Çifci ve Cem Atakan’ın sorularını yanıtlaya  Çelik, “Kimse iş verene de bir şey diyemiyor. Doğal olarak İnsanlar sendikacıyı bulduğu zaman da hırpalıyor da hırpalıyor, ama elhamdülillah biz son 2-3 senedir yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmelerinde TÜFE olarak anlaşmıştık. Geçen ay yüzde 54,44 Büyükşehir belediye ve ilçe belediyelerinde çalışan arkadaşlarımız kadrolu arkadaşlarımız yüzde 54,44 enflasyon oranında zamlarını aldılar, ama bir ay bile sürmedi sevincimiz. Bir ay sonra yüzde 61 oranında bir enflasyon açıklandı. Dolayısıyla hemen otomatikmen 5 puan içeri girmiş olduk. Şu an 7’nci ayda belediyelerde TÜFE oranında zam alacak arkadaşlarımız. Şirketlerde çalışan arkadaşlarımız. Ekonomik olarak günün günü arattığı bir dönem” şeklinde konuştu.

ÇALIŞANLAR TEDİRGİN OLURSA SAHAYA DA VERİMLİ ÇALIŞMA YANSIMIYOR
Çalışanların tedirgin bir ortamda çalışmaması gerektiğini kaydeden Çelik, “Çalışanlar tedirgin olursa sahaya da verimli çalışma yansımıyor. İnsanlar çalıştıkları işyerlerinde memnun, mutlu olduklarında ise ciddi manada verimlilik ortaya çıkıyor” dedi.

BENİM GİBİ CUMHURBAŞKANIMIZIN GAZINA GELİP 4 ÇOCUK YAPAN VARSA HER GÜN EVDE NİZAH VAR! BİR MARKETE GİTTİĞİNİZDE CİDDİ MANADA SENDELEME OLUYOR”
Ekonomik açıdan ilk sarsıntının yılbaşından önce yaşandığını belirterek, Hak İş Kayseri İl Temsilcisi Serhat Çelik, “Gün günü aratıyor. Asgari ücretin 2825 lirayken alım gücüyle şu anki asgari ücretin alım gücü aynı değil. Dolayısıyla bir markete gittiğinizde ciddi manada sendeleme oluyor.  Bir de benim gibi cumhurbaşkanımızın gazına gelip 4 çocuk yapan varsa her gün evde nizah var” diye konuştu. 
“SABAH ÇOCUKLARI GÖNDERİRKEN 10 LİRA VERİYORUM, ‘BABA SEN UZAYDA MI YAŞIYORSUN’ DİYORLAR”
Çocuklarına 10 lira harçlık verdiğinde çocuklarının da bu duruma tepki gösterdiğini dile getiren Çelik, “Sabah çocukları gönderirken 10 lira veriyorum, ‘Baba sen uzayda mı yaşıyorsun. Tavuk dürüm bile 20-25 lira’ diyorlar.  Versen 20 lira 4 çocuk 80 lira. Her gün 80 lira vermekte sıkıntı oluyor. Hanım zaten kapıda bekliyor” dedi.