Atsız'dan dikkat çeken paylaşımlar: Fetönün başkenti Kayseri'de ne oldu?

Gözlerin çevrildiği Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, sosyal medya hesabından dikkat çeken ifadeler kullandı.

Atsız'dan dikkat çeken paylaşımlar: Fetönün başkenti Kayseri'de ne oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Vali yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız için soruşturma izni verdi. Suçlamalar arasında kamu otoritesini kullanarak ticari ve maddi menfaat sağlamak, nitelikli dolandırıcılık, örgüt kurmak, rüşvet, gözaltına alınan işadamlarını para karşılığı serbest bıraktırmak gibi iddialar yer aldı. Bu konuda gözlerin çevrildiği Mustafa Atsız, sosyal medya hesabından dikkat çeken ifadeler kullandı. Atsız, ‘Dostlar soruyor, Fetönün başkenti Kayseri’de ne oldu? Kısaca fetö müşteki ve tanıkları, FTÖ hükümlü ve sanığı teröristlerin şikayet ve yıldırmalarına karşı adaleti arıyor.. Ama adalet Kayseri’yi terk etmiş.. Kayseri kimsesiz…’ ifadelerini kullandı. 

‘FETÖ BORSASI YARGI AYAĞI BENİ HEDEFE KOYMUŞ’

Atsız hedefe konulduğunu dile getirerek, şunları yazdı: Fetönün başkenti Kayseri’de Fetö, Fetö borsası ve Fetö borsası yargı ayağı beni hedefe koymuş.. Eyvallah eden namerttir, gücünüz yeterse elinizden geleni yapın biz çok şeytan taşladık..’ 
Atsız, ayrıca ‘Yaz ayları.. Becen villa (bağ) halleri...Dostlara kapımız açık fetöcüler çatlasın.’ paylaşımı ve hız yaptığı, balık tuttuğu tekne pozları ile de dikkat çekti. Atsız, ‘Tekne ve balık keyfi....En iyi yat benim yatım...Dostlarımı beklerim fetö ve uşakları gelemez’ ifadelerini kullandı.